Logo Slingeland Ziekenhuis.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

PiMS folder informatie logo

Dermatologie

Het eczeemspreekuur

Het eczeemspreekuur

Wat kunt u verwachten?

De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door

Algemeen

De dermatoloog heeft u of uw kind verwezen naar het eczeemspreekuur bij de doktersassistente. Hieronder leest u wat u van het eczeemspreekuur kunt verwachten.

Doel van het eczeemspreekuur

De doktersassistente geeft u tijdens het eczeemspreekuur uitleg over eczeem:
Tijdens het spreekuur leert u en eventueel ook uw kind hoe de huid en het eczeem het beste behandeld kan worden. Zo weet u wat u moet doen wanneer het eczeem verergert.

De doktersassistente gaat samen met u op zoek naar een prettige onderhoudszalf en laat u zien hoe u de voorgeschreven zalven moet gebruiken. Wij vragen u daarom om alle zalven die u thuis heeft, mee te nemen.

Waar meldt u zich
Voor de behandeling meldt u zich op het afgesproken tijdstip bij de secretaresse van de polikliniek Dermatologie (Slingeland Ziekenhuis, locatie Gezellenlaan).

Verhinderd

Het kan zijn dat het eczeem rustig is op het moment van de afspraak. Toch verzoeken wij u om ook dan de afspraak door te laten gaan, zodat u zelf in staat bent om de behandeling uit te voeren en u eventuele vragen kunt bespreken.

Bent u toch verhinderd voor de afspraak? Dan vragen wij u dit uiterlijk 24 uur vóór de afspraak te melden. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: (0314) 32 95 91.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het eczeemspreekuur? Neem dan contact op met de polikliniek Dermatologie.

De polikliniek Dermatologie is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur via het telefoonnummer: (0314) 32 95 91.

Uw privacy en onze geheimhouding

Om u de beste zorg te kunnen geven, hebben wij gegevens van u nodig. Deze gegevens leggen wij digitaal vast en beveiligen wij goed. Wij gaan zorgvuldig om met deze gegevens en houden ons aan de wet- en regelgeving. Dit betekent onder andere dat al onze medewerkers een geheimhoudingsplicht hebben en u als patiënt recht heeft op privacy. Uitgebreide informatie over uw privacy, rechten en plichten vindt u in de folder ‘Uw rechten en plichten als patiënt’. Deze folder kunt u raadplegen op folders.slingeland.nl.Foldernummer: jan 24