Logo Slingeland Ziekenhuis.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

PiMS folder informatie logo

Oogheelkunde

Glaucoomspreekuur

Glaucoomspreekuur

De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door

Algemeen

U bent doorverwezen naar het Glaucoomspreekuur in het Slingeland Ziekenhuis. In deze folder kunt u meer lezen over het Glaucoomspreekuur.

Het Glaucoomspreekuur

Het Slingeland Ziekenhuis is een Glaucoomspreekuur gestart omdat het aantal glaucoomgevallen toeneemt. Het spreekuur is er voor patiënten:Om de oogartsen te ondersteunen, worden glaucoompatiënten tijdens dit spreekuur gezien door speciaal geschoolde medewerkers. Na een aantal keren wordt u weer gezien door de oogarts. Complexe glaucoompatiënten worden altijd door de oogarts zelf gezien.

Tijdens het glaucoomspreekuur meet de oogheelkundig assistent uw oogdruk. Als blijkt dat de oogdruk afwijkend is, of als er andere redenen zijn om een oogarts naar uw ogen te laten kijken, maakt de assistent een nieuwe afspraak voor u bij de oogarts. Gebruikt u oogdruppels, dan krijgt u direct vervolgrecepten mee.

Vragen
Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen, dan neemt de oogarts deze tijdens het spreekuur graag met u door. Het kan handig zijn uw vragen van tevoren op papier te zetten. Natuurlijk kunt u met uw vragen ook telefonisch bij ons terecht. Telefoonnummer polikliniek Oogheelkunde: (0314) 32 96 14.

Uw privacy en onze geheimhouding

Om u de beste zorg te kunnen geven, hebben wij gegevens van u nodig. Deze gegevens leggen wij digitaal vast en beveiligen wij goed. Wij gaan zorgvuldig om met deze gegevens en houden ons aan de wet- en regelgeving. Dit betekent onder andere dat al onze medewerkers een geheimhoudingsplicht hebben en u als patiënt recht heeft op privacy. Uitgebreide informatie over uw privacy, rechten en plichten vindt u in de folder ‘Uw rechten en plichten als patiënt’. Deze folder kunt u raadplegen op folders.slingeland.nl.Foldernummer: 1457-feb24