Logo Slingeland Ziekenhuis.
Topbalk beeld rechts.
Topbalk beeld midden.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

Folder informatie logo

De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door

Algemeen


Betaald parkeren


Algemeen
Op het parkeerterrein van het Slingeland Ziekenhuis kunt u tegen betaling uw auto parkeren. In deze folder leest u hoe het parkeersysteem werkt en wat de parkeertarieven zijn.

Hoe werkt het
Bij de ingang van het parkeerterrein staan slagbomen. Voordat u het terrein opkomt, trekt u een parkeerkaartje. Het parkeerkaartje neemt u mee, omdat u dat later nodig heeft om te betalen. Verlaat u het parkeerterrein binnen 20 minuten, dan kunt u vrij uitrijden. U hoeft in dit geval niet met uw kaartje langs de betaalautomaat.

Als u het ziekenhuis verlaat, betaalt u bij één van de betaalautomaten. De betaalautomaten staan bij:
Stop uw kaartje in de invoergleuf. Op het beeldscherm van de betaalautomaat leest u af wat u moet betalen. U kunt betalen met:
Na betaling neemt u uw kaartje mee. U heeft nu 20 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.

De slagboom gaat open nadat u het parkeerkaartje in de uitrijzuil heeft ingevoerd. Gaat de slagboom niet open, drukt u dan op de knop op de zuil. Via de intercom heeft u dan contact met één van de medewerkers van de beveiliging. De medewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig.

Bij verlies van uw parkeerkaart meldt u dit aan de medewerker van de beveiliging, bij het kantoorgebouwtje in het midden van de rotonde. Als overdag niemand aanwezig is in het kantoorgebouwtje op de rotonde, kunt u terecht bij de receptiemedewerker.

Dagkaart
Met een dagkaart kunt u de hele dag met uw auto de parkeerplaats op en af rijden. Deze kaart is 24 uur geldig, vanaf het moment van binnenrijden. U kunt bij de betaalautomaat uw oorspronkelijke inrijkaart ingeven en vervolgens op de knop 'Dagkaart' drukken. U betaalt € 4,- en ontvangt uw dagkaart. Deze kaart gebruikt u om het parkeerterrein op en af te rijden. U krijgt de kaart terug uit de automaat bij de slagboom.

Weekkaart
Voor bezoekers die gedurende een langere tijd dagelijks in het ziekenhuis aanwezig zijn, is er een weekkaart. Deze kaart kost € 20,00.

De weekkaart is zeven dagen geldig vanaf het moment van binnenrijden (einddatum en tijd wordt na activatie op de weekkaart geprint). U gebruikt deze kaart om het parkeerterrein op en af te rijden.

Deze kaart is verkrijgbaar bij:Als u vijf weken achter elkaar een weekkaart heeft gekocht, dan krijgt u van ons een zogenaamde compensatiekaart. Hiermee kunt u de zesde week gratis parkeren. Deze compensatiekaart is alleen verkrijgbaar bij de medewerkers van de beveiliging bij het kantoorgebouwtje in het midden van de rotonde van het parkeerterrein.

Parkeertarieven
Onderstaande tarieven gelden 24 uur per dag, gedurende 7 dagen per week.

Parkeertijd Parkeertarief
0 tot 20 minuten vrij uitrijden met parkeerkaart
20 tot 30 minuten € 0,50
30 tot 40 minuten € 1,00
40 tot 80 minuten€ 2,00
80 tot 120 minuten € 3,00
120 minuten en langer€ 4,00
Dagkaart € 4,00
Weekkaart € 20,00
Kaartverlies € 4,00

Patiënt brengen/ophalen

Voor het brengen of ophalen van patiënten/passagiers is het toegestaan om met uw auto tot vóór de hoofdingang te rijden. Daarna verzoeken wij u de auto zo snel mogelijk te parkeren op het parkeerterrein.

Patiënt brengen naar Spoedeisende Hulp
Als u een patiënt naar de Spoedeisende Hulp brengt, hoeft u niet door de slagbomen. Vanaf de Kruisbergseweg volgt u de weg naar de hoofdingang van het ziekenhuis. U rijdt vervolgens voorbij de hoofdingang, om daarna linksaf te slaan naar de Spoedeisende Hulp. Zodra u uw passagier heeft afgezet bij de Spoedeisende hulp, kunt u hier alléén als het een noodgeval betreft uw auto parkeren. Is dit niet het geval dan verzoeken wij u vriendelijk doch dringend uw auto te parkeren op het betaalde parkeerterrein.

Vragen
Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen, stelt u ze dan aan een medewerker van de beveiliging.

Tot slot
Het betaald parkeersysteem bij het ziekenhuis is helaas noodzakelijk. Het is gebleken dat onder andere carpoolers uit de omgeving en wandelaars hun auto parkeren op het parkeerterrein. Uiteraard brengt het onderhouden van dit parkeersysteem kosten met zich mee. De parkeergelden dekken een deel van deze kosten. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw begrip.


Foldernummer: 190-jan 20